måndag 8 februari 2010

Självskadebeteende + Uppmärksamhets-sökande = Sant?

Man hör så otroligt mycket om att alla som skär sig själva bara gör det för att dom vill ha uppmärksamhet.
De är så många ungdomar som tror att alla skär sig för att dom vill att andra ska tycka synd om dom och att dom bara är ute efter sympati.

Hur kommer de sig att dom tror så?
Uppmärksamhet kan man ju få på hundramiljoner sätt som är mycke bättre. de är väl bättre å få posetiv uppmärksamhet? Jag tror inte de fins nån som skär sig för att dom tycker de e roligt att bli kallad Emo och attention whore. den sortens uppmärksamhet vill man ju hellst slippa.
Sen ännu värre mär de kommer fram okända människor på stan som vill krama än för att dom tycker så synd om än är extremt obehagligt. Det är inte kul på nått sätt.
dock kan jag ju på den punkten bara tala för mej själv.
De har faktiskt hänt att en total främlig kommigt fram till mej och velat krama mej för att dom sett mina ärr. Usch, de är såå jobbigt. Jag vet verkligen inte hur man ska hantera sånna situationer...

De fins så otroligt många anledningar till att människor skär sig.
och de finns säkerligen någon som gör de för uppmärksamhet. men även sjukligt behov av uppmärksamhet är en psykisk-sjukdom så de gör ju inte saken mindre alvarlig för de.

å är man beredd att skära sönder sin kropp för uppmärksamhet är man defenitivt inte frisk så varför envisas ni med att säga att alla skär sig BARA för uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar